Nyheter

Nya ledningsgruppen

Nya ledningsgruppen

Nu tar vi ett steg framåt! Den nya ledningsgruppen är installerade och laddade för ett spännande 2021, från vänster, Thomas Eriksson försäljningschef, Lisa Lindholm CFO & VD, Richard Hasselqvist Operations manager. 

Till min Stålrörsfamilj

Till min Stålrörsfamilj

Tidigare under året hade jag äran att besöka World Economic Forum i Davos som sändebud för den juridiska kalkylgruppen vid Massachusetts Teknikinstitut (MIT). Som tvärvetenskaplig forskare i juridik och teknik på MIT och som doktorand...

Ny VD och styrelseordförande – december 2020

Ny VD och styrelseordförande – december 2020

Stålrörs ägare och styrelse är stolta att presentera de två senaste förändringarna i ledningen av Stålrör AB. Lisa Lindholm har tillträtt tjänsten som ny VD och Magnus Grönborg har blivit utsedd till ny styrelseordförande.

Information gällande COVID-19

Viktig information gällande COVID-19

Den senaste veckan har effekterna av den rådande situationen i världen börjat att märkas i vår dagliga verksamhet. Faktorer som en försvagad svensk krona, långa väntetider vid gränser och det faktum att vissa av våra ordinarie leverantörer har tvingats att pausa sin verksamhet påverkar oss givetvis, om än i begränsad utsträckning.

Thomas Eriksson ny försäljningschef

Thomas Eriksson ny försäljningschef på Stålrör AB

Stålrör AB har anställt Thomas Eriksson till tjänsten som försäljningschef och medlem av ledningsgruppen som han tillträdde den 24e september.

Ny helautomatisk kapmaskin

Ny helautomatisk kapmaskin

Stålrör söker nya möjligheter att ständigt förbättras som leverantör. Vår nya helautomatiserade kapmaskin innebär ökad effektivitet i varje leverans och mycket hög kvalitet för våra kunder.

Lisa Lindholm ny CFO

Lisa Lindholm ny CFO på Stålrör AB

Stålrör AB har rekryterat Lisa Lindholm till tjänsten som CFO och medlem av ledningsgruppen, hon tillträder tjänsten den 1a oktober och ersätter nuvarande CFO Rolf Thelin som pensionerar sig.

Robert Mahari

Robert Mahari är antagen till Harvard Law School

Det är med stolthet vi kan meddela att Stalror Groups styrelsemedlem Robert Mahari kommer att disputera för juris doktors-examen (jur.dr) vid Harvard Law School.