Logga in   |   Bli kund

Vår vision

Att öka vårt företags värde, lönsamhet och kostnadseffektivitet samtidigt som vi maximerar kundnyttan.

Vi är ett progressivt företag som alltid anpassat sig till nya tider genom ständig innovation. Vi värderar kvaliteter som lojalitet, kontinuitet och hållbarhet samt lagandan hos våra medarbetare, ledning, styrelse, ägare, leverantörer och kunder. Vi försöker tillmötesgå deras behov på bästa sätt. Vårt mål är att öka företagets värde, lönsamhet och kostnadseffektivitet samtidigt som vi maximerar kundnyttan.

Vår strävan är inte tillväxt till varje pris. Istället vill vi uppnå den optimala företagsstorleken utifrån marknadens synvinkel och bibehålla den. Vi ska även fortsättningsvis vara starka och överföra våra styrkor till alla som är en del av Stalror Group.

Stalror Group ska även vara en respekterad och populär arbetsgivare som attraherar kompetenta, engagerade, ansvarsfulla och lojala personer för långsiktiga anställningar. Vi vill vara en stöttande och utmanande arbetsgivare samt försöka att öka våra medarbetares livskvalitet genom arbetsvillkor och utmaningar som känns motiverande.

Dimensions ahead

Vår ägare & styrelse

Beatrix Stadler

Stalror International AG, Stålrör AB och Stålrør A/S, vice styrelseordförande

Beatrix Stadler äger Stalror Group och är CEO för Stalror International AG, med mer än ett halvt sekel av familjetraditioner och över fyrtio års personlig erfarenhet av stålindustrin med fokus på stålrör. Beatrix övertog ledningen för Stalror från sin far, Herbert Stadler, som startade koncernen som en ovanligt driven entreprenör och sann pionjär inom internationella affärer. Utöver sitt engagemang i företaget är Beatrix både hundälskare och hundägare med en förkärlek för envisa terriers.

 

Adrian Döbeli

Stalror International AG, styrelseordförande

Adrian Döbeli har en juristexamen från universitetet i Zürich och har arbetat som advokat i mer än tjugo år. Döbeli är även mycket intresserad av IT-teknik och har varit involverad i flera start-ups med utgångspunkt från Institute of Computer Science på universitetet i Zürich.

Döbeli är rådgivare och representerar holdingbolaget inom diverse juridiska spörsmål som gäller schweizisk lag. Han är intresserad av litteratur och vetenskap och gillar att upptäcka nya resmål på sin fritid.

 

Julian Mahari

Stalror International AG, styrelsemedlem

Julian Mahari är ägare och VD för BPH Breakthrough Projects Holding AG med säte i Schweiz. Mahari är rådgivare för familjeföretag, konsulterar Ultra High Net Worth Investors och arbetar med att utforma och implementera transaktioner. Mahari är professor inom ledarskap på universitetet i Warszawa och har skrivit ett flertal böcker och artiklar som rör internationellt ledarskap. Som aktiv medlem i Rotary International bidrar Mahari till välgörenhetsarbeten runt om i världen.

 

Magnus Grönborg

Stålrör AB, styrelseordförande

Magnus har en lång och gedigen karriär bakom sig i globala ledningspositioner inom produktion och supply chain management. Magnus arbetar för närvarande som ”senior vice president” på Höganäs AB där han ansvarar för global produktion och utveckling. Magnus ser fram emot att bidra med sin erfarenhet till Stålrör och dess framtida utveckling.

Raphael Mahari

Stålrör AB och Stalror AS, styrelsemedlem

Raphael Mahari studerar ledarskap och datorvetenskap vid universitetet i Tulane, USA och har nyligen avslutat sin utbildning vid Technion Haifa, Oxford Univerity, forskningsinstitutet vid MIT och Yale University. Raphael var forskingsassistent vid Universitetet i Warsawa, organiserade presentationer av start-ups, förvärvade erfarenhet i it-säkerhetsindustrin och arbetade samtidigt för det polska bank och försäkringsföretaget PZU.

Raphael är författare till flera utgivna skrifter och har varit projektledare i diverse projekt för Rotary international. I sin ungdom födde han upp katter (Ragamuffins) och startade en fond för att finansiera katter för handikappade och kroniskt sjuka barn.

På fritiden utövar Raphael olika kampsporter och skjuter bågskytte.

Robert Mahari

Stålrör AB och Stalror AS, styrelsemedlem

Robert Mahari har två magisterexamina från Massachusetts Institute of Technology (MIT), inom kemi respektive ledarskap. Robert Mahari talar fyra språk flytande och driver globala projekt som rör entreprenörskap och innovation, ämnen som han regelbundet publicerar texter och föreläser om. Han planerar att fullgöra sin juristutbildning i USA med fokus på bolagsjuridik och Legal Tech. På sin lediga tid gillar Mahari friluftsliv och tycker om att vandra och fiska runt om i världen.

Nya möjligheter med försprång

Tillsammans med våra kunder och leverantörer tar vi fram rätt produkter ur ett brett sortiment och effektiva produktionslösningar. Vi söker ständigt nya möjligheter att förbättras som leverantör. 

Med kvalitet i fokus från beställning till leverans ger vi dig ett försprång.

Kontakta oss