Logga in   |   Bli kund

Vår vision

Att öka vårt företags värde, lönsamhet och kostnadseffektivitet samtidigt som vi maximerar kundnyttan.

Vi är ett progressivt företag som alltid anpassat sig till nya tider genom ständig innovation. Vi värderar kvaliteter som lojalitet, kontinuitet och hållbarhet samt lagandan hos våra medarbetare, ledning, styrelse, ägare, leverantörer och kunder. Vi försöker tillmötesgå deras behov på bästa sätt. Vårt mål är att öka företagets värde, lönsamhet och kostnadseffektivitet samtidigt som vi maximerar kundnyttan.

Vår strävan är inte tillväxt till varje pris. Istället vill vi uppnå den optimala företagsstorleken utifrån marknadens synvinkel och bibehålla den. Vi ska även fortsättningsvis vara starka och överföra våra styrkor till alla som är en del av Stalror Group.

Stalror Group ska även vara en respekterad och populär arbetsgivare som attraherar kompetenta, engagerade, ansvarsfulla och lojala personer för långsiktiga anställningar. Vi vill vara en stöttande och utmanande arbetsgivare samt försöka att öka våra medarbetares livskvalitet genom arbetsvillkor och utmaningar som känns motiverande.

Dimensions ahead

Vår ägare & styrelse

Beatrix Stadler

Stalror International AG, Stålrör AB och Stålrør A/S, vice styrelseordförande

Beatrix Stadler äger Stalror Group och är CEO för Stalror International AG, med mer än ett halvt sekel av familjetraditioner och över fyrtio års personlig erfarenhet av stålindustrin med fokus på stålrör. Beatrix övertog ledningen för Stalror från sin far, Herbert Stadler, som startade koncernen som en ovanligt driven entreprenör och sann pionjär inom internationella affärer. Utöver sitt engagemang i företaget är Beatrix både hundälskare och hundägare med en förkärlek för envisa terriers.

 

Adrian Döbeli

Stalror International AG, styrelseordförande

Adrian Döbeli har en juristexamen från universitetet i Zürich och har arbetat som advokat i mer än tjugo år. Döbeli är även mycket intresserad av IT-teknik och har varit involverad i flera start-ups med utgångspunkt från Institute of Computer Science på universitetet i Zürich.

Döbeli är rådgivare och representerar holdingbolaget inom diverse juridiska spörsmål som gäller schweizisk lag. Han är intresserad av litteratur och vetenskap och gillar att upptäcka nya resmål på sin fritid.

 

Julian Mahari

Stalror International AG, styrelsemedlem

Julian Mahari är ägare och VD för BPH Breakthrough Projects Holding AG med säte i Schweiz. Mahari är rådgivare för familjeföretag, konsulterar Ultra High Net Worth Investors och arbetar med att utforma och implementera transaktioner. Mahari är professor inom ledarskap på universitetet i Warszawa och har skrivit ett flertal böcker och artiklar som rör internationellt ledarskap. Som aktiv medlem i Rotary International bidrar Mahari till välgörenhetsarbeten runt om i världen.

 

Christian Svensson

Stålrör AB, styrelseordförande

Christians nuvarande roll är VD och Koncernchef för Llentab Group AB. Hans tidigare arbetsgivare var Plannja AB där han hade rollen som Portfolio Manager.

Christian har en bred erfarenhet inom företagsledning och har bland annat varit VD för Lindab Profil AB. 

Raphael Mahari

Stålrör AB och Stalror AS, styrelsemedlem

Raphael Mahari bygger på omfattande internationell erfarenhet som spänner över en mängd branscher och verkar i kopplingen mellan strategi, finans och teknologi med ett tydligt fokus på Deep Tech. Han har huvudämnen i Management, Finans och Datavetenskap med ytterligare inriktningar inom Entrepreneurship and Energy. Dessutom har han fått över 40 certifikat från framstående institutioner inom dessa områden.

Raphael arbetade bland annat för McKinsey & Company och för polska Insurance and Banking Group PZU. Han tjänstgjorde också som forskningsassistent vid universitetet i Warszawa, var värd för och organiserade uppstartspresentationer i Schweiz och samlade på sig erfarenhet inom cybersäkerhetsbranschen. Hans mandatperiod i styrelsen för Stalrör AB och Stalrör AS började i januari 2021.

Raphael är författare och redaktör för flera publikationer och har varit projektledare för olika Rotary International-projekt. Under sin ungdom etablerade han ett företag som finansierade katter för handikappade och kroniskt sjuka barn.

På sin fritid tycker Rafi om att hålla sig fysiskt aktiv och att delta i en mångfald av ganska "exotiska" sporter, som bågskytte på berg.

Robert Mahari

Stålrör AB och Stalror AS, styrelsemedlem

Robert Mahari bedriver en gemensam JD-PhD-examen vid Harvard Law School och MIT Media Lab. Hans arbete fokuserar på Computational Law: utnyttjande av beräkningar för att analysera, förbättra och utöka studierna och utövandet av juridik.

Hans forskning syftar till att överbrygga klyftan mellan teknik och juridik för att få fram nya kvantitativa insikter i rättsvetenskapliga system och att identifiera beräkningsmöjliga tillvägagångssätt för utövandet av juridik. Genom att formalisera forskning kring beräkningsrätt ska han fördjupa vår förståelse av juridiska processer, samtidigt som han bygger verktyg som förbättrar juridisk praxis, utökar tillgången till rättvisa och ökar rättslig effektivitet. Han studerar också den tekniska omvandlingen av advokatkåren och dess effekt på hur organisationer hanterar juridiska tjänster och risker. För detta ändamål samarbetar han med privata och offentliga enheter runt om i världen för att prototypa praxisorienterade beräkningsrättsliga lösningar, distribuera och studera beräkningsrätt i den verkliga världen.

Nya möjligheter med försprång

Tillsammans med våra kunder och leverantörer tar vi fram rätt produkter ur ett brett sortiment och effektiva produktionslösningar. Vi söker ständigt nya möjligheter att förbättras som leverantör. 

Med kvalitet i fokus från beställning till leverans ger vi dig ett försprång.

Kontakta oss