Logga in   |   Bli kund
Ny styrelseordförande på Stålrör!

Ny styrelseordförande på Stålrör!

februari 21, 2024 I samband med att Stålrör byter styrelseordförande vill vår ägare tacka Magnus Grönborg för hans fina insatser och hälsa Stålrörs nya styrelseordförande varmt välkommen.

Kära Magnus,

Det är med gråt och skratt som vi tar farväl av er här.

Självklart förstår vi att det företag du har i uppdrag att leda kräver ditt fulla fokus. Samtidigt har vi - inte bara undertecknade utan också hela ledningsgruppen och alla Stålrörs anställda - kommit att uppskatta och värdesätta dig som vår ordförande så mycket att det har blivit mycket svårt att säga adjö.

Under alla dina år som styrelseordförande har du bidragit väsentligt, i framkant och med stor framgång till den fortsatta utvecklingen och värdeökningen av vårt Stålrör AB och det kommer vi inte att glömma.

Din kompetens och stora erfarenhet, ditt trygga, lugna och sansade sätt att ta till dig, analysera och reflektera över frågor samt ditt ledarskap på styrelsemötena ingav respekt, var alltid konstruktivt och alltid tilltalande och stimulerande på ett mänskligt plan.

Det är också viktigt att nämna att du var extremt trevlig att ha att göra med; Att utbyta idéer med dig fyllde alltid alla du pratade med med glädje - för oss alla var det ren livskvalitet.

Vi skrattar åt det faktum att vi kommer att hålla kontakten med dig och fortsätta att betrakta dig som en familjemedlem till Stålrör, även om du för närvarande inte är i officiell roll.

Följaktligen ser vi redan fram emot nästa tillfälle där du kanske inte formellt öppnar och leder ett styrelsemöte, men där vi kommer att skåla för vad som helst i en informell atmosfär, och vi kommer att odla vår kontakt och vårt utbyte med dig i en annan men inte på något sätt mindre attraktiv miljö och ram.

Magnus, tack för allt!

Vi önskar bara det allra bästa för dig och din familj i framtiden!

Med våra bästa, hjärtligaste hälsningar,

Beatrix och Julian

 

Kära Christian,

Vi har inte känt varandra särskilt länge ännu, men våra tidigare kontakter med dig har redan gjort det tydligt för oss hur lyckligt lottade vi är som välkomnar dig som vår nya ordförande.

Dina tankar, baserade på många års erfarenhet och presenterade med mycket kompetens och skicklighet, särskilt när det gäller den strategiska vidareutvecklingen av vår Stålrör, har imponerat och fängslat oss fullständigt.

Därför ser vi fram emot ditt bidrag till expansionen av vår nu över sextio år gamla företagsgrupp, som har ägts av samma familj sedan grundandet.

Det råder ingen tvekan om att den nuvarande och säkerligen framtida tiden kommer att innehålla geopolitiska utmaningar, men det ligger i Stålrörs DNA att välkomna och njuta av utmaningar och att möta dem med huvudet högt, samt att komma ut ur dem starkare.

Christian, välkommen till familjen Stålrör!

Vi ser med största glädje fram emot att arbeta med dig!

Beatrix och Julian