Logga in   |   Bli kund
Julhälsning från Stålrör

Julhälsning från Stålrör

december 14, 2023 Vi närmar oss ännu ett julfirande och avslutningen av ett händelserikt år. Under 2023 har vi byggt upp ett starkt team där vår tillit till varandra, i kombination med en tydlig strävan mot samma mål, gjort att helheten är större än summan av delarna. Vi har varit duktiga på att förutse vilka möjligheter som finns runt hörnet och vända utmaningar till möjligheter.

Vi har visat prov på kreativitet och förmåga att anpassa oss. Genom att hålla huvudet högt och ständigt hitta nya ljuspunkter så löser vi det mesta - och det är just det som är så fantastiskt med att vara en del av Stålrör. Vi vet hur vi kan hålla oss seriösa och proffsiga samtidigt som vi kan sprida lite glädje och roliga inslag när vi får tillfälle.

Om jag försöker sia i vad som kommer bli viktigt runt nästa hörn så tror jag återigen vår höga servicegrad och vårt engagemang för kunden kommer bli avgörande. Vår lösningsorienterade inställning kommer bli viktigare än någonsin, vilket betyder att ”vi är klara för match” och kommer inte nöja oss med oavgjort utan kommer gå för vinst!

När vi nu stänger ner för julledighet och säger farväl till detta år, vill vi tacka för ert fortsatta förtroende och önska er en riktigt avkopplande och harmonisk jul. Även om vi på Stålrör jobbar med en ständig förbättringsvilja internt så är det ni – våra kunder – som hjälper oss att utvecklas genom nya krav och önskemål som vi gör allt vi kan för att försöka uppfylla.

Era samarbeten och bemötanden har gett oss möjligheten att fortsätta leverera kvalitetsprodukter – vilket är vårt självklara mål!

Under v.52 kommer vi att hålla stängt och är tillbaka utvilade och pigga v.1.

Tillsammans med mina kollegor vill vi tacka för 2023 och önska alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Håkan Olsson, VD