Logga in   |   Bli kund
VD har ordet

VD har ordet

december 20, 2022 År 2022 går mot sitt slut och vi skall njuta av lite ledighet, med god mat och traditionsenligt julfirande. Efter att ha varit anställd på Stålrör i snart tre månader vill jag passa på att tacka våra kunder och leverantörer för det fina mottagande jag har fått som ny VD på Stålrör, men även rikta ett stort tack till alla medarbetares bidrag med kunskap och engagemang.

Vi kan konstatera att det har varit ett utmanande år på många sätt. Vi har tvingats mottaga den fruktansvärda situationen i Ukraina, kraftiga räntehöjningar, extrem inflation, dyr energi och höga bränslepriser. Låt oss hoppas att läget stabiliserar sig och att vi kan få ett lugnare 2023.

Samtidigt är jag stolt över hur vi har lyckats hantera de utmaningar och oannonserade förändringar som skett under året. Förändringar sker kontinuerligt, och är ofta nödvändigt för att hela tiden vara förberedd på hur marknaden förändras, där jag hoppas vi på Stålrör kan bidra med trygghet, tillit och stabilitet. Jag är fast övertygad om att det enda sättet att ta sig an en förändring är att se den som en möjlighet att förbättra kvaliteten på det vi gör.

Som jag förstår finns det fyra stadier i livet:
1) Du tror på jultomten.
2) Du tror inte på jultomten.
3) Du är jultomten.
4) Du ser ut som jultomten.

Om jag för en stund får befinna mig i stadie 1) så vill jag önska och tro att tomten ger alla en riktigt god jul och att vi får ett bra 2023 med en positiv marknad i ett svårbedömt marknadsläge.

Med det sagt vill jag tillsammans med mina kollegor tacka för 2022 och önska alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

 

Håkan Olsson, VD