Logga in   |   Bli kund
Ny VD och styrelseordförande – december 2020

Ny VD och styrelseordförande – december 2020

december 21, 2020 Stålrörs ägare och styrelse är stolta att presentera de två senaste förändringarna i ledningen av Stålrör AB. Lisa Lindholm har tillträtt tjänsten som ny VD och Magnus Grönborg har blivit utsedd till ny styrelseordförande. Tillsammans kommer Lisa och Magnus att jobba för att stärka Stålrörs position som en av de marknadsledande leverantörerna av bearbetade och obearbetade stålrör.

Lisa har varit CFO på Stålrör de senaste två åren och innan dess har hon arbetat internationellt i olika ekonomichefs och controller tjänster. Tillsammans med teamet på Stålrör vill Lisa skapa en trygg och stabil leverantör av stålrör som jobbar nära kunder och leverantörer.

Magnus har en lång och gedigen karriär bakom sig i globala ledningspositioner inom produktion och supply chain management. Magnus arbetar för närvarande som ”senior vice president” på Höganäs AB där han ansvarar för global produktion och utveckling. Magnus ser fram emot att bidra med sin erfarenhet till Stålrör och dess framtida utveckling.

Vi önskar Lisa och Magnus stort lycka till och framgång i sina nya roller.