Logga in   |   Bli kund
Nu höjer vi ribban!

Nu höjer vi ribban!

maj 01, 2022 År 2021 hade vi en leveransprecision på 95,1%, men vi är inte nöjda där. Trots utmaningarna på världsmarknaden så står vi fast om målet på 96% leveransprecision för 2022.

”Vi har ett långsiktigt arbete för att göra ytterligare förbättringar och skapa bättre planer, vilket bidrar till bättre beslut och en säkrare leveransprecision.”
- Richard Hasselqvist, Operativ chef

För att nå en bättre leveransprecision jobbar vi hårt med att förbättra våra interna processer. Vi har förbättrat vår uppföljning av vilka orsaker som bidrar mest till leveransförseningar och därmed hittat nya lösningar och förbättringar som vi är snabba med att implementera. Vi arbetar strukturerat och systematiskt för att identifiera brister och förbättringsmöjligheter som hjälper oss att nå våra och våra kunders kvalitetsmål.

”En av nycklarna till att nå våra mål är att alla i hela organisationen känner till våra målsättningar, varför det är viktigt för våra kunder och på vilken nivå vi presterar idag. Detta i kombination med ett engagerat och sammansvetsat team som stöttar och hjälper varandra i det dagliga är den riktiga framgången.”
- Thomas Eriksson, Försäljningschef