Logga in   |   Bli kund
Håkan Olsson som ny VD

Håkan Olsson som ny VD

oktober 02, 2022 Stålrör har anställt Håkan Olsson som ny VD med tillträde den 1a oktober. Håkan kommer närmast från en tjänst som VD på Eirhem AB, men har sedan tidigare en gedigen kommersiell bakgrund från stålbranschen i roller som försäljningschef och produktchef hos bland annat Ruukki Metals/Tata Steel.

Med sin breda erfarenhet av försäljnings- och marknadsutveckling kommer Håkan att fortsätta den framgångsrika utvecklingsresa som Stålrör inlett, med starkt fokus på hög kundservice och fortsatt tillväxt inom nya och befintliga affärsområden.

Jag är mycket glad över att vi rekryterat Håkan Olsson till rollen som Stålrörs VD. Håkan kommer på ett utmärkt sätt bidra med sin breda erfarenhet från olika kommersiella roller inom stålbranschen. Han har stort kundfokus, gedigen erfarenhet och har levererat fina resultat i sina tidigare roller. Dessutom är Håkan en uppskattad, tydlig och inspirerande ledare, vilket kommer att ytterligare förstärka Stålrörs position som attraktiv arbetsgivare, säger styrelsens ordförande Magnus Grönborg.

Det känns väldigt inspirerande att få förtroendet att leda Stålrör, som är ett fint familjeägt bolag och med stor framtida potential. Jag ser fram emot att tillsammans med Stålrörs affärspartners, personal, ägare och styrelse fortsätta utveckla bolaget, säger Håkan Olsson i en kommentar.

Vi hälsar Håkan välkommen till Stålrör och önskar honom stort lycka till i sin nya roll!