Cookie & Integritetspolicy

Integritetspolicy

Skyddet av ditt privatliv under ditt besök på denna webbplats är mycket viktigt för Stålrör. Vi ber dig läsa igenom denna integritetspolicy innan du använder webbplatsen.

Genom att besöka och använda webbplatsen visar du att du godkänner villkoren i denna integritetspolicy. Om du inte samtycker med det som står i denna integritetspolicy bör du avstå från att använda denna webbplats.

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Observera att Stålrör inte ansvarar för integriteten eller innehållet på andra webbplatser.

Generellt tillhandahålls de flesta sidor på Stålrörs webbplats främst i informationssyfte, och besökare kan därför besöka de flesta sidor på denna webbplats utan att lämna ut några personliga uppgifter.

 

Cookie-policy

Då och då sparas en liten fil på din dator för att effektivisera användningen av denna webbplats och de tjänster som Stålrör erbjuder dig. Denna fil kallas vanligtvis för en "cookie" och många webbplatser använder sig av tekniken. Cookies är data som lagras på din dators (eller annan internetansluten enhet, såsom smarttelefoner eller surfplattor) hårddisk eller i webbläsaren, och inte på denna webbplats.

De cookies som används på Stålrörs webbplatser kan sparas på din enhet en lång tid eller tills du själv tar bort dem (lagrade eller beständiga cookies) eller så tas de bort från din enhet när du lämnar Stålrörs webbserver (sessions cookies).

När du besöker Stålrörs webbplatser kan du få cookies från tredje parts webbplatser eller domäner. Vi använder ett antal leverantörer som också kan skicka cookies till din enhet för vår räkning så att de kan leverera de tjänster som de tillhandahåller för Stålrör. Dessa cookies inkluderar de som samlar in information om webbplatsanvändning från besökare på Stålrörs webbplatser. För att få mer information om dessa tredjepartscookies, samt information om hur man väljer att inte ta emot dessa cookies, följ länkarna i det relevanta avsnittet nedan.

De flesta webbläsare är inställda för att godkänna cookies och i de flesta webbläsare kan du ändra dina inställningar så att inga cookies sparas, eller att du får ett meddelande när en cookie skickas. Vänligen kontrollera i din webbläsares instruktioner hur du modifierar din webbläsares inställningar.

Informationen som samlas in via cookies används för att förbättra vår kommunikation och sammanställs i syfte att generellt förbättra nivån på Stålrörs tjänster. Vi kan inte identifiera dig personligen utifrån denna information.

 

Skydd av integritet och personuppgifter

Stålrör förbinder sig att skydda din integritet och att skydda dina personuppgifter. Stålrör tillämpar en hög skyddsnivå och bearbetar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och sekretessprinciper.

Stålrör kommer endast att lagra personuppgifter som krävs för att följa lagar och bestämmelser eller uppgifter som behövs för att kunna erbjuda dig bättre tjänster. Om du lämnar ut eller har lämnat ut personuppgifter till Stålrör kan Stålrör använda dessa för att erbjuda dig tjänster eller för att svara på dina förfrågningar. Genom att lämna ut information till Stålrör via denna webbplats bekräftar och godkänner du insamlingen, användningen och utlämnandet av personuppgifter av den typ och för de begränsade syften som anges i denna integritetspolicy. Stålrör lämnar inte ut några personuppgifter utanför Stålrör, dess samarbetspartners eller dotterbolag.

Stålrör utvecklar kontinuerligt sin webbplats och kan när som helst revidera villkoren i denna integritetspolicy.

 

Tredjepartscookies som används på Stålrörs webbplatser

Analytics / Spårning av cookies
Mer information om hur Google Analytics fungerar